Forty years old The man at the age of replica watches forty, it is the beginning of a career full of youthful spirit of the age, carries the dream to make a career you will be very busy, watch the choice of replica watches On more to take into account the efficiency". Frequent business trips may dominate you most of the time, so choose a practical and beautiful appearance, quality and taste A good watch swiss rolex is particularly important. The classic time zone table will be the best choice.
Akpiliç
<

KURUMSAL > Misyon & Vizyon

MİSYONUMUZ

Müşterilerimizin değişen ihtiyaç ve beklentileri doğrultusunda hijyenik ürünler sunarak sağlıklı beslenmelerine katkıda bulunmak, üretim süresi içinde çevreye karşı her zaman duyarlı olmak.

VİZYONUMUZ

Beyaz et sektöründe yenilikleri takip ederek, ürün ve şirket yapısını sürekli iyileştirerek sektörün önde gelen şirketlerinden biri olmak.

DEĞERLERİMİZ

  • Müşteri odaklılık
  • Dürüstlük
  • Güvenililirlik
  • Verimlilik
  • Araştırmacılık
  • Mükemmeli aramak
  • Yasal ve etkin çalışmak

KAPSAMIMIZ

Firmamız, kuruluşta uygulanan, ISO 9001:2015 kalite yönetim sistemi, ISO 22000 Gıda Güvenliği sistemi, ISO 14001:2015 çevre yönetim sistemi, OHSAS 18001 iş sağlığı ve güvenliği yönetim sistemi ve İTU standardında tanımlanan tüm sistemi uygular.Firmamız; iç ve dış hususta belirlediği faktörleri ve ilgili tarafların ihtiyaç ve beklentilerini göz ederek tavuk ve piliç eti üretimi, kesimi, parçalanması, paketlenmesi ve pazarlanması faaliyetini, ISO 9001:2015 kalite yönetim sistemi ve ISO 14001:2015 çevre yönetim sistemi, ISO 22000:2005 gıda güvenliği yönetim sistemi, OHSAS 18001:2007 iş sağlığı ve güvenliği yönetim sistemi  standartları kapsamında sürdürmektedir.Entegre sistemimiz içerisinde ,HACCP ve KYS kapsamında ,işletmemizin sorumluluğu yem hammaddeleri kabulden başlar ve  piliç eti satışı olarak müşterimize(bayi) teslimat noktasında sona erer. Kayıtlı üretim yerlerinin İTU şartlarına aynı oranda uygunluk göstermesini sağlamaktır.