Bolu ya 17 km mesafede Merkez Tatlar Köyünde bulunan kesimhane 6.000 m2 kapalı, toplam 22.000 m2 alan üzerinde kurulmuştur.
Kesimhane saatte 8.000 adet kesim kapasitesi ve tam otomatik kesim ve parçalama ekipmanları ile dizayn edilmiştir.
20 yıldan bu yana kaliteyi ve gıda güvenliğini ön planda tutup, müşteri memnuniyetini ilke edinerek üretimine devam etmektedir.
Kesimhane de her proses aşamasının ve kritik kontrol noktalarının günlük kayıtları tutulmakta olup, market rafındaki her pilicin hangi üretim kümesinde üretildiğine kadar geriye dönük izleme yapmak mümkündür.
Üretim faaliyeti sonucu açığa çıkan katı atıklar, kesimhane de kurulu olan rendering tesisinde işlenerek tavuk ununa dönüştürülüp, protein kaynağı olarak firmalara satılır. Sıvı atıklar ise arıtma tesisinde biyolojik ve kimyasal olarak arıtılmaktadır.